McLaren CEO'su Ron Dennis, Lewis Hamilton'ın gectiğimiz yıl takımdan ayrılmasını engellemeye calışmadığını soyledi. [IMG]http://img196.**************/img196/3849/sqiy.jpg[/IMG]
Karting gunlerinden başlayarak Hamilton'ın motor sporları kariyerine yon veren Dennis, Hamilton'ın takımdan ayrılmasının, "olgunlaşma" surecinin bir parcası olduğunu ifade etti. Takımın 50. yılı kutlamaları cercevesinde konuşan Dennis, "Gecenlerde Lewis'in cok hoş bir acıklamasını okudum; daha once McLaren'a katılan diğer pilotlardan farklı olarak, takımdaki cıraklığının, McLaren'da kok salan bir tohum olduğu manasına geldiğini soyluyor. Durumunu cok anlamlı ve guzel bir şekilde ifade ettiğini duşunuyorum" dedi. Dennis, "Lewis, McLaren ailesinin bir parcası olduğunu biliyor, kendisini tohuma benzetiyor, o tohumun burada derinlere kok saldığını ifade ediyor" diye konuştu. Dennis ayrıca, "Gectiğimiz yıl, Mercedes AMG F1 ekibiyle yeni yerler keşfetme cabalarını engellemek icin ciddi bir caba icinde olmadım, belki de bu onun olgunlaşmasının gerekli bir parcasıydı. Fakat bizimle birlikte gecirdiği yılları her zaman cok sevgiyle hatırlayacağım" dedi. KAYNAK __________________
Dennis Hamilton'a Engel Olmaya Calışmamış
Spor Haberleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Dennis Hamilton'a Engel Olmaya Calışmamış