Sebastian Vettel, tamamen temiz bir tur atamasa bile aractan aşağı yukarı her şeyi aldığını soyledi. Sebastian Vettel sıralama turlarının son bolumundeki ilk denemesinde en hızlı ucuncu zamanı yaparken, genel beklenti derecesini daha da geliştireceği yonundeydi. Ancak diğer suruculer derecesini geliştirirken, Vettel derecesini geliştiremedi ve sonuc olarak dorduncu oldu. Temiz bir tur atmadığını kabul eden Vettel, temiz bir tur atsa da sonucun cok fazla değişmeyeceğini ima etti. "Temiz bir tur atamadım. Cok zorladım ve pole pozisyonunu alabilmek icin 0.2 saniye bulmam gerektiğini biliyordum. Bu yuzden de aracı zorladım." "Sonuc olarak gercekten cok yakındı, kotu gecti diyemem ya da durum kotu değildi. Ama turun bazı kısımlarında ufak tefek kayıplar vardı." "Tamamen temiz bir turu bir araya getiremedik." "Yine de sanırım aractan aşağı yukarı her şeyi aldım. Dorduncu olmak elbette tatmin edici değil ama buradan neler yapabileceğimizi goreceğiz. İyi bir duzluk hızımız var, belki de bize yardımcı olabilir." "Şimdiye kadar dayanıklılık gercekten cok iyiydi. Şu anda en iyi dayanıklılık serisi bizde. Red Bull'lar cok hızlı onları yenmek zor olacak ama belkide onlar kendilerini yenmek zorunda kalabilirler. "Onları yenmek, kendimize ve lastiklere guvenle ve onları zorlayabilmekle alakalı bir şey." "Strateji ve lastiklerin belirleyici bir rol oynayacağı uzun bir yarış olacak. Stratejimize ve kendimize guvenmemiz gerekiyor." "Baskı yapacağız ve neler olacağını goreceğiz. Ama dun iyi olabileceğimizi gorebiliyorduk." Gunluk Gazeteler