Kimi Raikkonen, altıncı sırada tamamladığı sıralama turlarının ardından temiz bir tur atamadığını soyledi. Kimi Raikkonen hafta sonu boyunca takım arkadaşı Sebastian Vettel'in gerisinde kalırken bu durum sıralama turlarında da devam etti. Fin pilot, altıncı sırada tamamladığı sıralama turlarının ardından temiz bir tur atamadığını dile getirdi. "Bugun genel anlamda arac icerisinde his dune kıyasla daha iyiydi. Gelişmeyi başardık ve durum iyiydi. Sıralama turlarında attığım turların bazılarının bazı bolgeleri iyiydi. Sonrasında attığım bazı turların ise diğer kısımları iyiydi. Turu bir araya getirmek gercekten zordu." "Sabah daha serin şartlarda durum daha kolay gibi gorunuyordu. Sıralama turlarının en kolay sıralama turları olduğunu soyleyemem ama bazen boyle olabiliyor." "Şimdi onumuzde uzun ve zorlu bir yarış olacak. İlk uc takım aynı lastiklerle başlıyoruz, bu yuzden nasıl ilerleyeceğini goreceğiz." "Duzlukte ilk viraja kadar uzun bir yol var. İyi bir başlangıc yapmalı ve herhangi bir sorundan uzak durmalıyız." "İlk viraj genelde oldukca heyecanlı ve dardır. Eğer hava koridoruna girebilirseniz, buyuk bir fark yaratabilirsiniz." "Yarışta neler olacağını goreceğiz ama lastik yonetimi kilit nokta olacak." Aractan memnun olup olmadığı sorusuna Fin pilot, "Genel anlamda iyiydi. Sadece turu bir araya getirmek zordu. Her turun başka bir kısmında vakit kaybediyorduk. Dune gore durum daha iyiydi." "Aslına bakarsam attığım turlardan memnundum, sadece her şeyi bir araya getirmeyi başaramadım. Dune gore durum daha iyi gorunuyordu." "Artık yarışa bakıyoruz ve iyi bir başlangıc yapmamız gerekiyor." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen: Turu Bir Araya Getiremedim