Yarışa sekizinci sıradan başlayacak olan Sainz, Renault'nun iki aracıyla da son seansa kalmasından mutlu olduğunu soyledi. Sainz yine de aracta rahat hissetmediğini ve bu durumun son kısımda daha iyi bir tur atmasını engellediğini soyledi. Sainz aracta arkadan kayma sorunu olduğunu da belirtti. "Cok iyi bir cuma gununden sonra gercekte olduğumuz yere geri donduk. Takım iki aracı da son seansa getirebildiği icin mutluyum, Suzuka'dan beri gelişimimiz cok iyi. Ama kişisel olarak o kadar mutlu değilim." "Sıralama kotuydu. Hafta sonunun geri kalanı gibi hissetmedim. Arkadan kayma yaşıyordum ve cok hata yaptım. Neyin değiştiğini analiz etmemiz gerekiyor." Sainz yarışın gidişatını lastik secimlerinin belirleyeceğini soyledi. Renault surucusu, Force India'ların onunde olduğu icin mutlu olsa da bunun en iyi strateji olmamasından korkuyor. "Yarış temposu lastiğe bağlı olacak. Tek pit stop yapabilmek onemli olacak. Stratejimiz buyuk ihtimalle en iyi strateji değil ama Force India'nın onundeyiz. Sauber oldukca guclendi. Onları orada gormek normal." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: İki Aracla Son Sseansa Kalmaktan Mutluyum