Alonso: Vandoorne'a karşı gosterdiğim performansla ḥālā hızlı olduğumu kanıtlıyorum
Spor Haberleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso: Vandoorne'a karşı gosterdiğim performansla ḥālā hızlı olduğumu kanıtlıyorum
-
17-10-2019, 22:30:59Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne'u bu yılki tum sıralama turlarında gecmesine dikkat cekti ve ḥālā hızlı olduğunu gosterdiğini duşunuyor. Fernando Alonso bu yıl yapılan tum sıralama turlarında takım arkadaşı Stoffel Vandoorne'u mağlup etti ve son yarışla birlikte durum 20'ye 0 oldu. Bununla birlikte bu yıl sadece Avustralya, İspanya ve Monaco GP'ye ilk ondan başladı. Alonso, hafta sonu ve bu yılla ilgili acıklamalarda bulundu. "Durust olmak gerekirse yarışla ilgili hicbir beklentim yok. Beklenti icine girmeyi uzun zaman once bıraktım. Temmuz ayından bu yana tum yarışlar aynı, hicbir surpriz yok." "Abu Dhabi GP benim son Formula 1 yarışım olacak ve o yuzden daha duygusal bir hafta sonu bizi bekliyor ama orada bile ikinci bolume kalmamız pek mumkun değil." "Hava şartları bizi etkilemedi, tum hafta sonu buradaydık ve sıralama turlarında değişen bir şey yoktu." "Son yarışlarım olduğu icin her turdan zevk almaya calışıyorum. Hatta bugunku sıralama turlarından bile zevk almaya calıştım. Aynı aracla Stoffel'i 20 kez gecmeyi başardım. Bugun bile iyi durumda olduğumu gosteriyorum." "Daha once de soyledim, aracın gelişimi durdu. Temmuz ayı itibariyle takımlar arac uzerinde calışmayı bırakır. Bu yuzden tum takımlar aynı pozisyonlar icin savaşıyor. Bazen surprizler olur ama hesaplamalar yapıyoruz ve nerede olabileceğimizi tahmin edebiliyoruz. Yağmur veya ongorulemez bir yarış olmadığı taktirde bizi zor bir yarış bekliyor. Ne olursa olsun zorlayacağız." Motivasyonunu koruyup koruyamadığı sorusuna Alonso, "Her şey yolunda. Bu acıdan bir sorun yok, Sonunda kaskı takip, vizoru kapattığınız zaman her viraja saldırmaya başlarsınız ve bu da sizi eğlendirir. İkinci bolume dahi kalacak hızımız yoktu ama memnundum. Turumdan memnundum." "Takım icin mucadele beni motive ediyor cunku aynı araca sahip olduğum tek kişi o. Takımın puan kazanmasına yardımcı olmaya calışıyorum, bu aracları surmeyi seviyorum. Yeni lastiklere gecip, boş depoyla suruş yapmak beni mutlu ediyor." "Seansı gececek hızım yoktu ama soylediğim gibi yeni lastikler ve boş depoyla bu aracı surmek guzeldi." yanıtını verdi. motosport __________________