Massa : "Hızlı Pistler,Ferrari'ye Yarayacak"
Spor Haberleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa : "Hızlı Pistler,Ferrari'ye Yarayacak"
-
17-10-2019, 22:28:46Felipe Massa, Silverstone gibi hızlı pistlerin Ferrari'nin Red Bull'u yakalaması konusunda yararına olacağını duşunuyor. Monako ve Montreal'deki yarışlarin Ferrari paketinin guclu yanlarına uygun olmadığı kabul edilmişti. Massa takvimde sıradaki yarışların takımın gercek gucunu ortaya koymasına fırsat verebileceğini duşunuyor. Massa, "Bana kalırsa Silverstone bizim icin biraz daha iyi olabilir. Otomobil Barcelona ve Cin'de oldukca gucluydu." "Montreal, onumuzdeki yarışlara oranla apayrı bir pistti. Silverstone ve Nurburgring cok fazla yanal virajların bulunduğu pistler. Orta ve yuksek hıla gecilen virajlar coğunlukta. Neler olacağını goreceğiz. Bence normal pistlerde daha iyi olacak." diyor. Ayrıca Massa Once Bahreyn'de lastik sorunları yaşayıp, Monako'da da iki kez kaza yaptıktan sonra şimdi kendi performansını yukseltmek icin de şansın yanında olacağına inanıyor. "Olanlardan pek memnun değilim Bahreynde lastikler, Monaco'da kazalar ve Kanada'da sıralama." "Bu yuzden sıradaki yarışa şansımla gidip sıralamalar ve yarışta potansiyelimizi ortaya dokemk istiyorum. Yeterli tempomuz olduğunu biliyorum, ki bu cok onemli." TRF1 __________________