Daniel Ticktum, F3 Macau yarışını baştan sona ustun goturerek kazanmayı başardı. Daniel Ticktum yarışa pole pozisyonundan başlarken, yanında Joel Eriksson vardı. Mick Schumacher ise altıncı sıradaydı. Startla birlikte Ticktum yerini korurken, Sascha Fenestraz ikinciliğe cıkmayı başardı. İlk turda Ticktum, Fenestraz, Eriksson, Ilott, Jake Hughes sıralaması oluşurken, ilk turda yaşanan zincirleme kazadan oturu piste guvenlik aracı girdi. Bitime 13 tur kala guvenlik aracı cıkarken yarış yeniden başladı. Başladıktan saniyeler sonra aynı bolumde cok buyuk bir kaza yaşandı ve yarış kırmızı bayrakla durduruldu. Olayın tekrarı verilmedi ancak Sophia Floersch'in aracının bariyerlerin dışına uctuğu goruldu. Yaklaşık 1 saatlik kırmızı bayrak surecinin ardından yarış guvenlik aracı arkasında yeniden başladı. Bitime dokuz tur kala guvenlik aracı pistten cıktı ve pilotlar gaza bastı. Yarış yeniden başladığında Mick Schumacher harika bir atakla beşinci sıraya cıkmayı başardı. Kısa bir sure sonra da Eriksson, Fenestraz'ı gecerek ikinciliğe cıktı. Enaam Ahmed'in bitime yaklaşık 10 dakika kala yaptığı kazayla piste yeniden guvenlik aracı girdi, bitime 6 dakika kala yarış yeniden başladı. Eriksson son bolumde Ticktum'a baskı kurmaya calışsa da Red Bull'un genc surucusu hata yapmadı ve zafere ulaşmayı başardı. Ticktum bu sonucla Macau'yu ark arkaya ikinci kez kazanmayı başardı ve buyuk bir başarıya imza atmış oldu. Eriksson ikinci olurken, Fenestraz ucuncu ve Hughes dorduncu oldu. Avrupa F3 şampiyonu Schumacher beşinci olurken, Ralf Aron altıncı, Juri Vips yedinci, Callum Ilott sekizinci ve Marcus Armstrong dokuzuncu oldu. İlk onu Robert Shvartzman tamamladı. Gunluk Gazeteler