Daniel Ricciardo, Red Bull'la son yarışına cıkacağı Abu Dhabi'nin kendisi icin duygusal gececeğini kabul etti. Daniel Ricciardo, şimdiye kadar 99 yarışa katıldığı Red Bull'la şimdiye kadar 7 galibiyet, 29 podyum ve 3 pole pozisyonu aldı. Aynı zamanda 13 en hızlı tur da kaydeden Ricciardo, 944 puanın sahibi olurken sezon sonunda takımdan ayrılıp Renault'a geciş yapacak. Avustralyalı pilot, son yarışının kendisi icin duygusal olacağını dile getirdi. "Her zaman Abu Dhabi'de iyi bir performans gosterdim ve orada olmaktan zevk aldım. Şimdiye kadar Abu Dhabi'de podyuma cıkamadım ama bu yıl orada podyuma cıkmak ve sezonu bu şekilde tamamlamak kesinlikle harika olurdu." "Akşam hava kararırken suruş yapmak her zaman icin harikadır. Hava orada genelde iyidir. Şahsen pistin en cok ucuncu bolumunu, otelin altından gectiği bolumu seviyorum. Bu harika." "Abu Dhabi yarışında takımla beşinci yılımı tamamlayacağım. Bu Red Bull ailesindeki 10. yılımın bitmesi anlamına gelecek." "Elbette duygusal olacak, ozellikle damalı bayrağı gectiğimde cok ozel hissedeceğime eminim. Umarım tum bunlar başarılı olma konusunda bana yardımcı olur ve pazar gunu podyumda şampanya patlatabilirim. Bu mukemmel bir veda olurdu." Gunluk Gazeteler