Sophia Floersch, kendisine destek veren herkese teşekkur ederken, 11 saatlik bir operasyonun ardından iyileşme surecine girdiğini dile getirdi. Sophia Floersch, Macau F3'te buyuk bir suratle başka bir araca carpmış ve sonrasında bariyerlerin ustunde ucarak arka taraftaki platforma carpmıştı. Kazanın etkisiyle Floersch'un omurgası kırıldı ve pazartesi yapılan ameliyatın ardından Facebook hesabından bir acıklama yayınladı. Floersch, birkac gun daha hastanede kalacağını dile getirdi. Floersch şu ifadeleri kullandı: "11 saat suren operasyonu geride bıraktım. Umarım bundan sonra her şey sadece daha iyi olur." "Birkac gun daha burada kalmalıyım ve sonrasında başka bir yere transfer edilebileceğim." "Şimdi okumaya başladığım tum bu iyi dilekler icin tum taraftarlarıma teşekkur ederim. Bu beni gercekten motive ediyor ve bana cesaret veriyor." "Duşuncelerim kazaya karışan herkesin yanında. Umarım herkes oldukca sağlıklıdır." "Aracımda gecirdiğim bu zorlu dakikaların ardından tum bu cesaret verici ve sakinleştirici sozlukler icin teşekkur ederim." "Dostca ve oldukca profesyonelce olan tedavi icin Macau'daki sağlık personeline teşekkurler. FIA kurtarma ekibine, Mercedes-AMG Petronas Motorsport'a HWA-AG'ye, FIA'ya, arka plandaki calışan tıp ekibine ve bana en iyi desteği veren Macau Organizasyonu'na teşekkur ederim." "Dr. Riccardo Ceccarelli ve takımım Van Amersfoort Racing, Facu Regalia ve Ferdinand Habsburg'a teşekkur ederim." "Geri doneceğim! Ek olarak, Dallara'ya cok iyi bir şasi urettiği icin teşekkurler." Gunluk Gazeteler