Lewis Hamilton, Mercedes ile gecirdiği 3 yarışın ardından takıma gittikce daha fazla alıştığını soyledi. Hamilton, Mercedes ile katıldığı yarışlarda bir beşincilik ile 2 defa ucunculuk elde etti. Hamilton "Cin'deki hafta sonu hem benim acımdan hem de takım acısından gercekten olumluydu. Her yarış takımda ve aracta daha rahat hissediyorum. Pole ve podyum kazandığımız icin cok mutluyuz." "En hızlı araclarla farkı kapatmamız icin geliştirmemiz gereken alanlar ve o alanları belirleyip geliştirmek icin sıkı calışıyoruz. Bahreyn'den once yapabileceklerimiz sınırlı ancak piste gelmeden once muhendislerimle goruşeceğim ve kısa vadede nerelerde gelişebileceğimize bakacağız." "Bahreyn pisti gercekten mucadele dolu. Lastiklerde aşırı ısınma oluyor ve pist yuzeyinde kum oluyor. Ancak bu tur şeylerle pist yegane oluyor." "Pistin yapısı hızlı, yavaş ve orta virajlarla cok iyi kombine edilmiş. Bu da surucu ve arac icin durumu zorlaştırıyor. Bizim icin gercek bir test olacak." "Tekrar araca oturup neler yapabileceğimi gormek icin sabırsızlanıyorum." dedi. Kaynak : trf1.net __________________