Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, İstanbul Park pisti ile ilgili olarak, "Yeni donemde yarış olmaması cok uzucu. İnşallah yeniden yarışlar başlar. Ben de gelip yarışmak isterim" dedi
Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, İstanbul Park pisti ile ilgili olarak, "Yeni donemde yarış olmaması cok uzucu. İnşallah yeniden yarışlar başlar. Ben de gelip yarışmak isterim" dedi. Bir arkadaşının daveti uzerine Antalya'ya gelen Barrichello, Kaleici'ndeki bir restoranda yemek yedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Barrichello, Antalya ismini cok duyduğunu, bircok kez davet edildiğini belirterek, ''Antalya'ya daha once gelme fırsatı bulamadım. İstanbul'da yarıştığım donemde gelmek istedim ama vaktim olmadı. Bu kez vaktim oldu ve davet uzerine geldim'' diye konuştu. Turkiye ve İstanbul ile ilgili duşuncelerini acıklayan Barrichello, ''İstanbul cok guzel bir şehir. Oradaki yarışı da cok seviyordum. İstanbul'da ilk sekizde olmam cok guzeldi. Yeni donemde yarış olmaması cok uzucu. İnşallah yeniden yarışlar başlar. Ben de gelip yarışmak isterim'' diye konuştu. Hayatı hızlı yaşamadığını dile getiren Barrichello, ''1993 yılında yarışmaya başladım, 1997'de evlendim. Evlendiğimden bu yana hayatımda pek bir şey değişmedi. Dunyayı gezdim. Belki arabada hızlı yaşadım ama hayatımda coluk cocuk sahibi babayım. Kendi halimdeyim'' ifadelerini kullandı. Turkiye'de arac kullanmanın Brezilya'dan farklı olmadığını kaydeden Barrichello, "Turkiye'den F1 pilotu cıkar mı'' sorusunu ''Trafiğiniz benim ulkemdekinden farklı değil. Bugun ters yoldan bir kamyon uzerimize geldi. Benim ulkemde de trafik boyle olduğu icin hızlı yarışcılar cıkıyor. Bugun ben bunları gordukten sonra buradan en iyi yarışcılar cıkabilir diye duşunuyorum'' şeklinde cevapladı. Barrichello, Medical Park Antalyaspor Kulubu Başkanı Gultekin Gencer ile de tanışarak, bir sure sohbet etti. sporx __________________
Barrichello İstanbul'u istiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Barrichello İstanbul'u istiyor