Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun yeni başkanı, kullanılan 136 oyun 81'ini alan Metin Ceker oldu.
Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) yeni başkanı Metin Ceker oldu. Dedeman Hotel'de yapılan TOSFED Olağanustu Genel Kurulu'nda, 151 delegenin 136'sı oy kullandı. Oyların 136'sından 81'ini alan Metin Ceker, başkanlığa getirildi. Diğer aday Ercan Kazaz, 54 oyda kalırken 1 oy da gecersiz sayıldı. TOSFED'in yeni başkanı Metin Ceker, genel kurulda yaptığı konuşmasında, 60 yıllık hayatının 36 senesini aktif olarak otomobil sporları icinde gecirdiğini belirterek, "Ne mutlu bana ki salonda bulunan herkesi tanıyorum." dedi. Federasyonda yaşanan fikir ayrılıklarına dikkati ceken Ceker, "En buyuk amacımız, kutuplaşmalara engel olmak. Herkesi kucaklayarak, huzur ortamını sağlamaya calışacağız. Kişisel cekişmelerin olduğu yerde sporumuzun ileri gitmesi mumkun değil." diye konuştu. Ceker, yeni donemde kuluplerin bolgelerinde cok daha aktif olması icin her turlu desteği vereceklerini ifade ederek, federasyon bunyesinde projeler gercekleştirecek gonulluler komisyonu kuracaklarını dile getirdi. Federasyonun son 6 aylık doneminde prestij kaybettiğine işaret eden Ceker, uluslararası yarışları Turkiye'ye kazandırmak icin mucadele edeceklerini vurguladı. Yonetim ve denetim kurullarının donem faaliyet raporları oybirliğiyle ibra edilen olağanustu genel kurulda, gecici olarak federasyon başkanlığı gorevini yuruten Sinan Kılıc'ın acılış konuşmasına bazı delegeler tepki gosterdi. Mayıs ayında başkan Demir Berberoğlu ile yonetim kurulu asil ve yedek uyelerinin coğunluğunun istifasının ardından gorevine devam eden uyelerden Sinan Kılıc, Fatih Kılıc ve Ekrem Coşkun, gercekleştirdikleri toplantıda olağanustu genel kurul kararı almıştı. Yonetim, denetim ve disiplin kurulları şu isimlerden oluştu: Yonetim Kurulu: Sinan Kılıc, Hurkal Ozer, Omer Erdem, Omer Burc, Kemal Kurtagic, Ahmet Unlu, Ekrem Coşkun, Bunyamin Burak Aslan Denetim Kurulu: Murat Eyyupoğlu, Necip Bektaş Disiplin Kurulu: Cumhur Kaynak, Oğuz Karahancer, Zafer Vatansever sporx __________________
TOSFED'in Başkanı, Metin Ceker Oldu
Spor Haberleri0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- TOSFED'in Başkanı, Metin Ceker Oldu