Carlos Sainz, Sebastian Vettel'in cok farklı ve saygı duyulacak bir pilot olduğunu soyledi. Carlos Sainz, Red Bull surucu akademisinde yetişirken, bu donemde Sebastian Vettel'le de calışma şansı yakaladı. Başından gecen bir olayı anlatan İspanyol surucu, birlikte katıldıkları bir testte Vettel'le benzer turlar attığını ve Alman pilotun da kendisini bu performansın uzerine tebrik ettiğini soyledi. "Beş yıl kadar onceydi. Red Bull aracını surmuştum ve turu bitirdikten sonra garaja geldim. İyi bir tur attığımı hissetmiştim. Sonra Sebastian araca gecti ve aynı lastiklerle cok benzer bir program yapıyordu." "Sonrasında gerildim. Cunku benden cok daha iyi olmasını bekliyordum. Sonrasında turu bitirdi ve benden sadece 0.050 saniye daha hızlıydı." "Testin ardından bir toplantı yaptık ve yanıma geldi. Elini uzatıp 'cok iyi bir iş yaptın' dedi." "O gun bugundur Sebastian'a gercekten cok buyuk bir saygı duyuyorum." "Bugun durum değişmiş değil. Sebastian farklı birisi. Herkesi kendi adıyla cağırmaya calışıyor. Her zaman herkese zaman ayırıyor, size zaman ayırıyor. Hatta aileniz hakkında sorular soruyor." "Bu gercekten padokta eşi gorulur bir şey değil. Sonucta o dort kez dunya şampiyonu! Bunu beklemiyorsunuz." Sainz gelecek yıl Red Bull programından tamamen ayrılacak ve McLaren'a gececek. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: Vettel'e Cok Buyuk Saygı Duyuyorum