Sergio Perez, Mclaren'le gecirdiği kış doneminin ardından yeni sezon oncesinde umutlu olduğunu soyledi. Sauber'le 2 sene gecirdikten sonra Mclaren'e gecen Perez, MClaren ile once ilk galibiyetini kazanmayı daha sonra ise şampiyonluk mucadelesi vermeyi umuyor. Perez "Fabrikada takımla gecirdiğim her bir gunden keyif alıyorum. Hayattan oldukca keyif alıyorum." "Oncelikle calışmamdan gercekten keyif alıyorum ve oldukca motiveyim. Aynı şekilde devam edersek bu sene buyuk şeyler icin mucadele edebiliriz." "Takım icerisindeki atmosfer harika. Her şey butun. Dışarıdan bakıldığında cok soğuk bir takım gibi gorunebilir ancak bana gore harika bir takım ve burada cok mutluyum. Her gunden keyif alıyorum." "Sauber'deki yıllarımdan keyif aldım ancak burada daha fazla keyif alıyorum. Tepede bir takımdayken farklı hedeflere sahip olursunuz. Şampiyonluk icin mucadele edersiniz ve galibiyet hedeflersiniz." "Bu yuzden yaklaşımınız ve motivasyonunuz değişir. Bu daha sıkı calışmanızı sağlar." dedi. Perez, testlerde her şeyden memnun ayrılmasa da sezona hazır olduğunu soyluyor. Perez "Her şeyi başaramadığımız icin biraz hayal kırıklığı var ancak bu normal. İlk yarış icin her şey tam olmayabilir." "En onemlisi takımla calışırken her şeyi maksimum seviyede tutmak icin her fırsatı değerlendirmelisiniz. Biz de bunu yapıyoruz." "Sezon oncesinde oldukca iyi bir iş cıkardık." dedi. Kaynak : trf1.net __________________