Belcika GP'de zafere ulaşan Jenson Button, henuz şampiyonluk duşunmediğini soyledi. Belcika'da ilk zaferini kazanan Button yaptığı acıklamada; "Takım icin harika bir hafta sonu ve aynı zamanda benim icin de. İyi olan 25 puanı kazandık ve galibiyet icin mucadeleye devam edersek dunya şampiyonluğu icin de ufak bir şansımız olur. Ancak Monza'ya giderken şampiyonluğu duşunmeyeceğim. Oraya gidip elimizden gelen en iyi işi başarmalı ve mumkun olan en iyi puanları kazanmalıyız. Daha once soylediğim gibi şampiyonluk icin daha uzun yol var ancak bugun, 25 puanı cok hızlı eritebileceğimizi kanıtladık. Strateji konusunda ne yapacağımızdan, tek pit stop mu yoksa iki pit stop mu yapacağımızdan ya da birilerinin 3 pit stop deneyip denemeyeceğinden emin değildik. Nico Hulkenberg ikinci sıraya yukseldiğinde biraz faydası oldu. Aracı hissedebiliyordum ve cok zorlamıyordum ancak o an icin yine de tek pit stop olabileceğini duşunmuyordum. 12. turdan sonra lastikler calışmaya başladı. Arac gercekten istikrarlıydı ve surebiliyordum. Lastik aşınmasını kontrol edebiliyordum. Sebastian Vettel dışında herkesten bu kadar uzakta olmak harika bir duygu." dedi. Hurriyet __________________