Kobayashi: Berbat bir duyguydu
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kobayashi: Berbat bir duyguydu
-
17-10-2019, 21:30:52Kamui Kobayashi, ikinci cepte başladığı yarışın ilk virajda yaşanan kazayla heba olmasını "berbat bir duyguydu" sozleriyle ifade etti. Formula 1 kariyeri boyunca en iyi sıralama sonucunu alan Japon pilot, dort pilotun yarış dışı kaldığı kazanın ardından hasarlı aracla yarışmasına rağmen mucadeleyi 13'ncu sırada tamamladı. turkiyef1c.om'un haberine gore, Kobayashi, "Sıralamalarda işlerin bu kadar iyi gitmesinden sonra berbat bir sonuc. Startta uzerimden bir arac ucarken yapabileceğim hicbir şey yoktu. Kısmen hasarın giderilmesi icin pite girmek zorunda kaldım. Lastikteki hafif patlak nedeniyle yedi tur sonra yeniden pite girdim" dedi. Yarış boyunca aractaki hasarın boyutunu bilmediğini soyleyen Kobayashi, "Daha sonra parc fermede aracın nicin bu kadar yavaş olduğunu anladım" diye konuştu. Yarışa dorduncu cepten başlayan takım arkadaşı Sergio Perez ise ilk turdaki kazada yarış dışı kalan pilotlar arasındaydı. Perez, "Kendi adıma, takımım adına buyuk hayal kırıklığı icindeyim, zafer icin mucadele edebileceğimiz cok guzel bir fırsat yakalamıştık. Araclar arkamdan geldi ve bana carptılar, buyuk bir kargaşa vardı" değerlendirmesinde bulundu. Sauber CEO'su Monisha Kaltenborn ise, kendi ellerinde olmayan sebeplerden dolayı yarışlarının mahvolmasından duyduğu uzuntuyu dile getirerek, "Ancak hafta sonunun olumlu taraflarına da bakmamız lazım. Hata yapmazsak, sıralamalarda boyle devam edersek, onde olabiliriz. Onumuzdeki yarışta hedefimiz bu" dedi. Hurriyet __________________