Lewis Hamilton, 2019 sezonunda ana rakibinin Sebastian Vettel olmasını beklediğini soyledi. Lewis Hamilton 2014-16 yılları arasında takım arkadaşı Nico Rosberg'e karşı mucadele etti ve Alman pilota karşı şampiyonluk savaşı verdi. 2014 ve 2015'te şampiyon olurken, 2016'da ise ikinci oldu. 2017 ve 2018 yıllarında ise Sebastian Vettel'e karşı mucadele eden Hamilton, her iki sezonda da Ferrari surucusunu mağlup ederek şampiyon oldu. Ozellikle bu yıl Mercedes icin daha zordu cunku Red Bull ozellikle ikinci yarıda harika bir performans ortaya koydu. Gelecek yıl kurallarda ceşitli değişiklikler yapılacak ve şampiyonluk savaşının nasıl olacağı merak ediliyor. Ana rakibinin kim olacağını değerlendiren Hamilton, "2019'da neler olacağını soylemek zor ancak ana rakibimin Sebastian olmasını bekliyorum. Aynı zamanda benimle birlikte Valtteri de olacak." "Red Bull'un harika bir aracı var. Sezon sonunda cok guclulerdi. Gelecek yıl yeni bir motora sahip olacaklar." "Bizimle yarışabilecekler mi bilemiyorum, umarım ederler cunku Red Bull eğer gercek anlamda mucadeleye katılabilirse hem hafta sonu icerisinde hem de hafta sonu dışında harika olurdu." "Bu yılki en buyuk zaafları hic şuphesiz dayanıklılıktı ve bunu geliştirmeleri gerekiyor. Uzerinde calışılabilecek pek cok alan var ama gercekten en iyisini diliyorum." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, 2019'da Ana Rakibinin Vettel Olmasını Bekliyor