Sebastian Vettel, 2019'da yeni takım arkadaşı Charles Leclerc ile arasında kotu şeyler olmasını beklemediğini soyledi. Sebastian Vettel, 2015 yılında katıldığı Ferrari'de ilk kez Kimi Raikkonen dışında bir takım arkadaşına sahip olacak ve yeni takım arkadaşı Charles Leclerc'le ilişkisinin nasıl olacağı merak konusu. Leclerc şu anda en gelecek vaat eden pilotlar arasında goruluyor ve Leclerc'i Raikkonen'e kıyasla daha fazla zorlayabileceği duşunuluyor. Bununla birlikte Raikkonen ve Vettel'in arası son derece iyiydi ve ikili genel anlamda hep iyi anlaşıyordu. Her iki pilot da siyaset olmamasından son derece memnundu. Ancak Vettel, Leclerc gelmesine rağmen Raikkonen'le olandan farklı şeyler olmasını beklemiyor. Dort kez dunya şampiyonu, "Takımda kimin yarıştığının bir onemi yok, takım arkadaşınız kim olursa olsun hep kazanmak icin calışırsınız." "Eğer kazanırsanız, bu aynı zamanda mevcut takım arkadaşınızı da yendiğiniz anlamına gelir. Bu yuzden Charles'ın gelişiyle benim icin değişen bir şey olmayacak. Yine kazanmaya calışacağım." "Daha once de soyledim, Charles farklı bir pilot, Kimi gibi değil. Bu yuzden nasıl bir ilişkimiz olacağını goreceğiz. Ama bence o genc ve cok iyi bir cocuk. Son yıllarda beni en cok eğlendiren şey Kimi ile birbirimize karşı duyduğumuz saygıydı. Bu harikaydı." "Kimi herhangi bir sacmalık yaratmadı, ben de herhangi bir sacmalık yaratmadım. Haliyle ikimiz de bu tarz şeylerle uğraşmak zorunda kalmadık. Boylece durum benim icin daha kolay oldu. Eminim ki takım ve Kimi icin de kolaydı." "Charles'ın sacmalık yaratmasını beklemiyorum cunku iyi bir cocuk. Uzun suredir bu takımın surucu programında. Takım onu biliyor, o takımı biliyor." "Onun icin gercekten mutluyum. İlişkimizin nasıl calışacağını gorelim." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel, 2019'da Leclerc'le İyi Bir İlişkiye Sahip Olmayı Umuyor