Kevin Magnussen, gecirmiş olduğu sezondan dolayı mutlu etse de sadece B sınıfı olarak kabul edilen, en iyilerin arkasındaki mucadelede en iyi olmaya calışmanın sıkıcı olduğunu duşunuyor. Magnussen, bu seneyi pilotlar şampiyonasında 9. sırada tamamlayarak kariyerinin en iyi sezonunu geride bıraktı. Haas da takımlar şampiyonasında 5. olarak en iyi sonucunu elde etti. Daha onceki acıklamalarında, B sınıfında şampiyonluğu hedeflediğini kabul eden Magnussen, sadece bu pozisyon icin mucadelenin keyif verici olmadığını soyledi. Magnussen, "Bu beni sinirlendiriyor. Diğerlerinin arkasında en iyi olmaya calışmak cok heyecan verici değil." "Bu beni heyecanlandırmıyor. En iyilerin arkasındaki şampiyonluk icin mucadele etmek gercekten biraz sıkıcı." "Podyumun, pole pozisyonunun ya da galibiyetin nasıl bir şey olduğunu neredeyse unuttum diyebilirim cunku en son bu tur şeyleri kazanalı cok uzun zaman oldu." "Evet, bu biraz hayal kırıklığı yaratıyor ancak durum bu." dedi. Magnussen'in bu seneki en iyi sonucu, Bahreyn ve Avusturya'da aldığı beşincilikler oldu. Danimarkalı surucu, Haas'ta 2 sene daha gecirecek. Magnussen, "Bu durum beni endişelendiriyor mu bilmiyorum. En azından ilk 3 dışında, iyi bir takımdayım. En iyilerin arkasında en iyi olmak icin mucadele edebiliyorum." "Daha once altlarda yarışmıştım. O hic eğlenceli değildi. En azından burada puan icin mucadele ediyoruz. Diğer takımlarla mucadele edebiliyoruz." "En alttayken kimseyle mucadele etmiyorsunuz. Sadece suruyorsunuz. Ancak galibiyet, şampiyonluk mucadelesi ve şampiyonluk kazanma gibi hisleri ozluyorum." "Bunu cok ozledim." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Magnussen: Sadece B Sınıfında Mucadele Etmek Sıkıcı