Pippa Mann, Riyad'da gercekleştirilecek ilk sezon ici testinde Dragon Racing ABB FIA Formula E Takımı adına piste cıkacak. 16 Aralık'ta yapılacak testte takımlar bir aracta mevcut suruculeriyle suruş yaparken, ikinci araclarında bir kadın surucu piste cıkacak. Dragon şimdiye kadar kiminle test suruşu yapacağını acıklamayan tek takımdı ve onlar da bugun itibariyle kadın surucusunu acıkladı. Mann, "Daha once elektrikli yarış aracını bırakın, elektrikli bir arac dahi surmedim!" "Koklerime donerek, oldukca dar bir cadde pistinde acık tekerlekli bir aracı surme şansı yakalamak benim icin harika ve bunu sabırsızlıkla bekliyorum." "Formula E aracını surmenin getireceği zorlukla ilgili son derece heyecanlıyım. Formula E'yı kadın suruculer icin yarattığı bu fırsatı ve ileri goruşlulukten oturu tebrik ediyorum." dedi. Dragon'un sahibi ve takım patronu Jay Penske ,"Riyad'daki testte Pippa ile calışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." "Pek cok motor sporları serisinde cok fazla deneyim edindi ve Penske EV-3 hakkında oldukca değerli geri bildirimler sağlamasını bekliyoruz." dedi. Mann, 2012 yılından bu yana zaman zaman IndyCar yarışlarına katılırken, kariyerinin en parlak sezonu Indy Lights'ta mucadele ettiği 2010 yılıydı. 35 yaşındaki surucu o yıl 12 yarışta 1 zafer ve pole pozisyonu alarak sezonu 312 puanla beşinci tamamlamıştı. Gunluk Gazeteler