Nicolas Hamilton, kardeşi Lewis Hamilton'ın başardığı şeyleri "inanılmaz" olarak yorumladı. Lewis Hamilton, 2007'de yarışmaya başladığı Formula 1'de şimdiye kadar harika başarılar yakaladı ve şimdiye kadar beş şampiyonluk elde etti. Pek cok rekoru eline geciren İngiliz pilot, onumuzdeki birkac yılın da en buyuk şampiyonluk adayı konumunda yer alıyor. Serebral palsili hastalığına yakalanan Hamilton'ın kucuk kardeşi Nicolas, Autosport Odulleri'nde Hamilton adına sahneye cıkarak odulleri alan isimdi. Nicolas, kardeşi Lewis'le ilgili şoyle dedi: "Kardeşimin başarıları beni gururlandırıyor. Formula 1'de olmayı asla hayal etmemiştik ama bir aile olarak hedefimiz hep buydu. Tek şampiyonluk yeterliydi, inanılmaz şekilde heyecanlıydık ve bunun bir parcası olmaktan gurur duyuyorduk." "Ozellikle bu yıl cok daha fazla başarı yakalaması, pek cok rekor kırması... Tum bunlar gurur verici. O pek cok insan icin harika bir rol model. Onun bir numaralı fanı benim. Her zaman oyle oldu." "Ben nereden geldiğimizi biliyorum. Tek bir yatağı olan tek gozlu bir daireden geldik, doğarken ağzımızda gumuş bir kaşık yoktu. Zengin değildik... Şimdi Lewis'in başardığı şeye bakın. Yaptığı şeyler inanılmaz." "Lewis'in suruşu ve tutkusu beni şaşırmıyor cunku bunun icin gercekten cok calıştık ve şimdi meyvelerini toplamaya başlıyor." "Asla gevşeyemezsiniz cunku Formula 1 harika bir şampiyonadır ve eğer en tepedeyseniz, bundan faydalanmalısınız cunku başarı sonsuza dek surmez. Şuan Lewis bundan faydalanıyor ve yapabileceği her şeyi yapıyor." Gunluk Gazeteler