Ferrari Akademisi surucusu Guan Yu Zhou, 2019 Formula 2 sezonunda UNI-Virtuosi ile yarışacak. Padokta Joe ya da Joey olarak tanınan Cinli surucu, Avrupa F3'te Prema ile ikinci sezonunu gecirdi ve sezonu iki galibiyet ve altı podyumla sekizinci sırada tamamladı. Russian Time'ın Formula 2'deki yerini alan UNI-Virtuosi, yeni sezonda yarışacağı ilk surucunun gecen hafta Abu Dhabi testinde suruş yaptığı Zhou olduğunu acıkladı. Ayrıca o testte Luca Ghiotto da yer almıştı. Motorsport.com'a konuşan Zhou, "Kendime ve aynı amanda benimle birlikte calışacak ve benim arkamda duracak bu takıma cok guveniyorum." "Abu Dhabi F2 testinde uc gunluk bir suruş yaptık ve oldukca olumlu gorunuyordu. Hız oldukca iyiydi." "Takım performansımızdan memnun ve bundan oturu gelecek yılı sabırsızlıkla bekliyorum." "Takımla olacağım icin cok mutluyum. Cocuklar bana inanıyorlar ve ben de onlara inanıyorum. Podyumlar kazanmak istiyorum. Umarım sezon başından caylak sezonumda bazı zaferler alabilirim. Bu guzel olurdu." "Hepimiz her şeyiyle -yeni pistler ve araclar gibi- yeni bir seri olduğu icin kolay olmayacağını biliyoruz ama elimizden geleni yapacağız. Hedefimize mumkun olduğunca kısa surede ulaşmaya calışacağız." UNI-Virtuosi takım şefi Andy Roche, "Guan Yu Zhou'yu takıma kalmaktan son derece mutluyuz ve onunla calışmak icin sabırsızlanıyorum. O gercekten cok yetenekli bir pilot." dedi. Zhou'nun acıklanmasıyla birlikte 10 takımdaki 20 aracın altısı şimdiden dolmuş oldu. 2019 F2 suruculeri: Carlin: Nobuharu Matsushita ART: Nikita Mazepin, Nyck de Vries Prema: Mick Schumacher, Sean Gelael UNI-Virtuosi: Guanyu Zhou