Vettel: Webber'in seneye Red Bull'da kalmasını isterim
Spor Haberleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Webber'in seneye Red Bull'da kalmasını isterim
-
17-10-2019, 21:22:55Cifte dunya şampiyonu Sebastian Vettel, harika bir ilişkilerinin olmamasına rağmen takım arkadaşı Webber’in seneye Red Bull takımında kalmasının kendisini mutlu edeceğini soyledi. Red Bull pilotu Mark Webber’in gelecek yıl sona erecek kontratı, 2013 surucu pazarının anahtarı olabilir. Markalar klasmanında iki yıldır ust uste şampiyonluğa koşan Red Bull takımının pilotu Webber, Formula 1’de en cok istenilen iki koltuktan birinin sahibi ve adı son gunlerde sıkı sık Ferrari ile anılıyor. Sebastian Vettel, konuyla ilgili olarak: ‘İnsanların neden surekli olarak Mark ile aramda bir sorun olduğunu duşunduklerini anlayabiliyorum. Evet, Mark ile en iyi iki arkadaş değiliz ama onunla bir sorunum yok’ dedi. Red Bull icin iyi bir ikili olduklarını soyleyen Vettel: ‘Mark ile birlikte takımı aynı amaca doğru goturmeye calışıyoruz. Arac icin ikimizin de goruşleri aynı. Birimiz ayarları seviyor, diğeri de buna karşı gibi bir durumumuz yok’ ifadelerini kullandı. Webber’in gelecek yıl olası bir takım değişikliği konusunda ise; ‘Şu ana kadar iyi bir iş cıkardığımızı duşunuyorum. Kontratı hakkında ne duşunduğunden emin değilim ancak şu an icin iyi bir iş yapıyor’ yorumunda bulundu. Kendisine Ferrari pilotu Fernando Alonso’nun gectiğimiz gunlerde yaptığı ‘takım arkadaşımı secme konusunda takımda soz sahibiyim’ acıklaması sorulan Alman pilot: ‘Takım arkadaşını secme konusunda Red Bull’da boyle bir soz hakkımın olmasını beklemiyorum. Kararı takım patronu Christian Horner alacaktır. Ben kimi istediğimi soyleyebilirim ancak bunun dikkate alınacağını sanmıyorum’ dedi. turkiye f1 __________________