McLaren gelecek iki yarışta sıcrama yapmayı hedefliyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- McLaren gelecek iki yarışta sıcrama yapmayı hedefliyor
-
17-10-2019, 21:22:49McLaren onumuzdeki iki yarışta yapmayı planladığı kapsamlı guncellemelerle yeniden şampiyonaa lider konuma donmenin heaplarını yapıyor. Red Bull'un yaptığı guncellemelerle Valencia'da buyuk kazanc sağlamasının ardından, benzer bir gelişimi McLaren teknik ekibi de kendi takımlarında yapmayı bekliyor. Silverstone'da yeni aerodinamik parcalar kullanacaklarını soyleyen takım patronu Martin Whitmarsh, Hockenheim'de gorsel olarak da farkedilebilecek onemli değişikliklerin yolda olduğunu belirtti. "Yedi ya da sekiz modifiye edilmiş parca yolda. Eğer butun parcalar işe yararsa oldukca faydalı bir paket olacak. Uretimleri tamamlanıp araca taktıktan sonra pistte de bekleneni verirlerse bize hatırı sayılır bir fayda sağlayacaklardır." "Almanya'da ise gorsel olarak daha buyuk bir guncelleme olacak. Şu an Red Bull oldukca sıkı calışıyor. Ferrari ve diğer takımlarda oyle. İnanılmaz rekabet yaşanan bir sezon. Heyecanlı bir sezon yaşıyoruz ve zirveden kopmamak icin cok calışmamız, sonuclar elde etmemiz lazım." Hamilton şu an icin Alonso'nun 23 puan gerisinde bulunuyor. Hamilton'un sezon başında sozleşmesinin sona ereceği haberleri ise gundemdeki yerini şimdiden almış durumda. "Şu an icin şampiyonada başarı lde etmeye odaklanmamız, 2013 pilot kadromuzu duşunmekten daha onemli." "Lewis'i uzun zamandır tanıyorum ve birbirimizi cok iyi anladığımızı duşunuyorum. Birbirimize karşı gercekten durustuz ve saygı duyuyoruz. Bunun buyuk bir sorun olmadığını duşunuyorum. Goreceğiz." TurkiyeF1.com __________________