Rosberg: Mercedes'in farkı kapatması şart
Spor Haberleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg: Mercedes'in farkı kapatması şart
-
17-10-2019, 21:22:42Nico Rosberg, Mercedes'in rakiplerinin acıkca actığı farkı kapatmak icin acilen harekete gecmesi gerektiğini soyledi. Cin Grand Prix'i sonrası grid'in en cok puan toplayan pilotu konumunda olan Nico Rosberg, Silverstone'da puansız ayrılmıştı. Red Bull ve Ferrari'nin ilk dort sırayı domine ettiği Britanya Grand Prix'i sonrası bir acıklama yapan Rosberg, Mercedes'in şampiyonluk yarışında gerilere duşmemek icin bir şeyler yapması gerektiğini soyledi. Resmi video blog'undan bir acıklama yapan Rosberg, "Diğerleri, ozelliklede on taraftaki takımlar şu an var gucleriyle gelişim savaşı veriyorlar." dedi. "Sezon ortasında onlardn kopmamak icin hemen harekete gecmeliyiz. Şimdi Hocenheim'i bekliyorum. Kendi evimde e bize cok daha fazla uyan bir pistte ilk sıralar icin mucadele vermek icin umutluyum." Britanya Grand Prix'ine podyum isteği ile başlayan Rosberg, yarışı 15. sırada bitirmesini ise basitce 'işlerin yolunda gitmemesi' olarak niteledi. "Hafta sonuna gercekten olumlu başladım. İşler yolunda giderse podyumda olacağımı duşunmuştum. Sonucta gercekten bazı şeylerin cokcabuk değiştiği bir hafta sonu oldu. Hava urumu ve diğer her şeyle cılgın bir hafta sonuydu." TurkiyeF1.com __________________