'Suruş stilimi değiştirecek değilim'
Spor Haberleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- 'Suruş stilimi değiştirecek değilim'
-
17-10-2019, 21:22:40Pastor Maldonado, Britanya Grand Prix'inde bir kez daha kazaya karışarak ceza almasına rağmen yarışlara yaklaşımında bir değişiklik yapma ihtiyacı hissetmediğini soyledi. Silverstone'daki yarışta Sergio Perez'e carpan Venezuela'lı pilot 10.000 Euro para cezası almıştı. Bu yıl karıştığı pek cok kazaya rağmen Maldondo, takımdan kendisine farklı şeyler yapması icin bir telkinde bulunulmadığını soyledi. "Takımın desteği arkamda. Kaza sonrası hakemlerle goruşurken butun veriler aracın kontrolunu kaybettiğimi acıkca gosteriyordu." "Lewis ile olan kazada da şanssız olduğumu duşunuyorum. Kerb'e dokunmuştum ve aracın on kısmının kontrolunu yitirmiştim." "Orada yarışın bitimine bir bucuk tur kalmıştı ve sonuca ulaşmak cin var gucumle cabalıyordum. Burada ise yarış daha yeni başlıyordu. İkimizinde DRS'i acıktı. Ben icerideydim ve pozisyon onceliğine sahiptim. O ise gec frenledi. Lastiklerim soğuktu ve donuş icin yeterli acıya sahip değildim. Her şey cok acık." Maldonado stilinin Formula 1 icin cok agresif olduğu soylentilerinin de gerceği yansıtmadığını belirtti. TurkiyeF1.com __________________