Jenson Button, Fernando Alonso ile ancak paralel evrende takım arkadaşı olabileceklerini, dolayısıyla Ferrari'ye gecmeyi duşunmediğini soyledi. Autosprint'e konuşan McLaren pilotu, Ferrari ile ilgili durumunu acıkladı. 2012'de Ferrari ile temasa gecip gecmediği sorulunca Button: "Eee, hımm... Her zaman temas olur" "Padokta Stefano Domenicali'yi gorunce 'Merhaba, nasılsın?' derim. Ama o da bilir ben de bilirim ki gelecek sene icin bir anlaşmam var" "Gercekten neden bunların (Ferrari soylentilerinin) benim uzerime odaklandığını bilmiyorum." Bu sefer İngiliz pilota, 2013'te Ferrari'nin kendisi ile anlaşma imzalamaya calışmasından memnun kalıp kalmadığı soruldu. Button: "Bunu size kim soyledi? (gulumseme)" "Bu takıma, McLaren'a baktığınızda cok şey başarmış bir ekip goruyorsunuz. Ve kırmızı takıma baktığınızda da aynı şey" "İtalyanlar spor uzerine cok tutkuludur; ozellikle de motor sporlarına. Ama bu takım (McLaren), benim icin şu anda doğru yer. Ama her zaman soylediğim gibi, asla asla deme" İngiliz pilot, Alonso'nun takımı kendi etrafında topladığı icin Ferrari'nin şu an icin kendisine uygun olmadığını dile getirdi. Button'a, Alonso'nun "kendi" takımını yeni takım arkadaşının ihtiyaclarına gore değiştirmeyi kabul edip etmeyeceği soruldu. Button: "Ona sorarsanız, hayır der; kabul etmez" "Cok zeki bir pilot ve belki de paralel evrende onunla calışmaktan memnun olurum. Zor olacaktır ama yanınızda cok zeki ve cetin birinin olmadı her zaman ilginctir." "Ona, Alain Prost'a olduğu gibi hayranım. Etrafında cok iyi insanlarla harika bir atmosfer yarattı." "Felipe adına uzgunum ama Fernando'nun butun takımı etrafında topladığını duşunuyorum" kaynak __________________