Mercedes'in takım patronu Ross Brawn, bu sene butun talihsizlikleri yaşayan efsane suruculeri Michael Schumacher'in anlaşması konusunda aceleci davranmayacaklarını yineledi. Formula 1'e donuşunden bu yana 3. senesini geciren Schumacher, performans olarak bu sene eski formuna yaklaştı ancak bu sefer de yaşadığı sorunlar boy gosterdi. Takım arkadaşı Nico Rosberg 77 puan alırken Schumacher sadece 29 puan toplayabildi. Brawn "Şansın ne olduğunu tartışabilirsiniz. Michael icin cok talihsiz bir donem oldu. Yaşadığı sorunların hep bir nedeni vardı. Olma sebepleri vardı ancak Michael ile bir bağlantısı yoktu." "Sadece onun aracında oldu ve Michael'in aracında olmaları konusunda bir neden goremiyoruz. Ancak onun aracında oldular." "Gercek şu ki bazı şeylerde hata oldu ve bu tur hatalar olduğunda tekrarlanmamasının sorumluluğu bende ve takımdadır. İyi şansa sahip olduğu bir cok sene oldu ve bu sene kotu talihe sahip. Ancak ben motor sporlarında şans olmadığına inanmayı tercih ediyorum." dedi. Schumacher'in geleceği konusunda Brawn "Alakalı herkes icin cok onemli bir karar olacak. Karar icin acele etmeyeceğiz ve zamanı geldiğinde ne yapacağımızı acıklayacağız. Şu anda yorum yaparak spekulasyonları alevlendirmek istemiyorum." dedi. kaynak __________________