Maldonado Kayıpları İkinci Yarıda Telafi Edeceğine İnanıyor [ST]
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Maldonado Kayıpları İkinci Yarıda Telafi Edeceğine İnanıyor [ST]
-
17-10-2019, 21:20:10Pastor Maldonado, sezonun ilk yarısında kacırdığı puanları ikinci yarıda telafi edebileceğine inanıyor.. Venezuellalı pilot, İspanya GP'deki zaferinin ardından bir puan dahi alamadı. Maldonado: "Daha 9 yarış var ki bu buyuk bir sayı. Bu yuzden telafi icin zamanımız var. Sezonun ikinci yarısında, kayıpları telafi etmek icin elimden gelenin en iyisini yapacağım ve asla geri adım atmayacağım" "Daha fazla puana ihtiyacımız var ve gelişmemiz, hatalarımızdan ders almamız gerekiyor. Piste cıktığım her an bir şeyler oğrenmeye, surekli gelişmeye calıştım. Yaklaşımım bu" "Bazı nedenler yuzunden Barselona'dan sonra puan alamadık. Ama yarış bu. (Ama) sıralamalar iyi gecti." Williams pilotu, bu sezon aldığı cezalar ve karıştığı kazalarla bircok defa eleştirilere maruz kaldı. Maldonado, insanlardan iyi şeyler duyma cabasında olmadığını, sadece işine odaklandığını ifade etti. İspanya GP'deki zaferi sonrasındaki ovguler icin Maldonado: "O konuda insanlardan (iyi) ifadeler duyma cabam yoktu. Takımın ileri gitmesi adına işimi yapmaya odaklanmıştım." "İyi iş cıkardığınızda, herkes sizin arkanızda iyi bir şekilde durur ama işler kotu gittiğinde arkanızda kotu bir şekilde dururlar." kaynak __________________