Eski Formula 1 surucusu Rubens Barrichello, 2019 yılında gercekleştirilecek IMSA WeatherTech SportsCar Şampiyonası'nın acılış yarışı olan Daytona 24 Saat'te JDC-Miller adına yarışacak. JDC-Miller MotorSports'tan yapılan acıklamaya gore #84 Cadillac DPi-V.Rs'de Stephane Simpson ve Simon Trummer tam zamanlı olarak yarışacak. Ayrıca Daytona 24 Saat icin kendilerine Juan Piedrahita katılacak. Ayrıca Chris Miller da dort mucadelede yer alacak. İkinci Cadillac #85'te Tristan Vautier and Misha Goikhberg olacak. Onlara ise Daytona'da Barrichello ve Devlin DeFrancesco katılacak. JDC Miller Motorsports'un takım patronu John Church, "Rubens'i takımdan ağırlamaktan son derece memnunuz. Bu bizim icin buyuk bir onur ve takım icin harika bir fırsat. Ona rekabetci bir arac sunmak istiyoruz." dedi. Formula 1'de 12 yarışa cıkan Barrichello, ki kez dunya ikinci olurken, son olarak 2016'da Wayne Taylor Racing'le burada yarıştı. Brezilyalı surucu, "Sabırsızlanıyorum! Bu yarışı cok seviyorum ve geri doneceğim icin mutluyum. Gecen yıl altıncı bitirdikleri icin takım icin iyi bir etkinlik olduğunu biliyorum. Harika bir sonuc alabilmek icin calışacağım icin heyecanlıyım. Eğlenceli bir hafta sonu gecirmek ve taraftarlara harika bir yarış sunmak istiyorum." dedi. Barrichello bu yıl Stock Car Brasil'de mucadele ederken, sezonu iki zafer ve 209 puanla ucuncu sırada tamamladı. Daha once Pastor Maldonado ve Fernando Alonso da Daytona'ya katılacağını acıklamışlardı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Barrichello, JDC-Miller Cadillac ile Daytona 24 Saat'e Katılacak