Lando Norris, kariyerinin erken bir noktasında Fernando Alonso ile calıştığı icin mutlu olduğunu soyledi. Lando Norris, 2017 yılında McLaren'ın genc surucu programına katılırken, onumuzdeki yıl Woking merkezli takımla ilk Formula 1 yarışına cıkacak. McLaren son iki sezonda Alonso ve Stofel Vandoorne ikilisiyle yarışmıştı. Alonso bu sezon sonunda emekli olurken, yerini Carlos Sainz aldı. Stoffel Vandoorne'un yerine ise Norris gecti. Son iki sezonda Vandoorne ve Alonso ile yakından calışan Norris, "Onun cok iyi bir surucu olduğunu duşunuyorum. Daytona'da onunla yarıştım, Formula 1'deki yarışlarını coğu zaman izledim. Birlikte pek cok şey yaptık ve gercekten iyi bir ilişkimiz var." "O gercekten iyi birisi. Bence her yarış hafta sonunda ne kadar caba gosterdiğini gormek, ne kadar calıştığını izlemek benim icin iyiydi." "Coğu şey Stoffel'den farklı şekilde yapıyor. Stoffel de coğu şeyi Fernando'dan farklı şekilde yapıyor." "Fernando'dan oğrenebileceğim cok şey var. Onu diğer pilotlara kıyasla kariyerimin cok daha erken bir noktasında tanıtım. Ne yaptığını gordum, nasıl davrandığını ve nasıl yaşadığını gordum." "Formula 1'de baktığım ilk kişi her zaman o." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris, Alonso'yu Yakından Tanıdığı İcin Mutlu