Hyundai WRC takımı, Sebastian Loeb ile anlaştıklarına dair cıkan iddiaları yalanladı ve gelecek sezona kadro değişikliği olmadan başlayacaklarını acıkladı. Hyundai i20 Coupe WRC'lerin kokpitinde gelecek sene ilk ralli Monte Carlo'da Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen ve Dani Sordo olacak. İsvec Rallisi'nde Sordo'nun yerine Paddon'un gecmesi bekleniyor. Hyundai takım menajeri Alain Penasse, Loeb ile goruştuklerini ancak bu konuda bir ilerleme olmadığını soyledi. Motorsport.com'a konuşan Penasse, "Herkesle olduğu gibi onunla da konuştuk. Ancak bizim pozisyonumuzdayken bunu yapmanız mantıklı olan şeydir." "Tum bu iddialar nereden cıkıyor bilmiyorum. Medyada Loeb'in Citroen tarafından secilmediğine dair hikayeler var. Neden boyle şeyler diyorlar bilmiyorum." "Ne yapacağını bilmiyorum. Rallikros yapıyor mu? Bir fikrim yok. Bizim takım Monte Carlo'da nasıl olacak biliyorum. Orada bir surpriz olmayacak." dedi. Paddon'un geleceği hakkında Penasse, "Avustralya Rallisi'nin ardından koltuk icin o pole pozisyonunda. Evans ve Breen'le de goruştuk ancak gercekten daha fazlası olmadı." "Hayden bu sene kendisinden istediğimiz her şeyi yaptı. Gercekten iyi bir sene gecirdi. Medyada koltuğunu kaybetmesiyle ilgili cıkan iddialar yuzunden motivasyonunu koruması kolay değil." "Basının bir gorevi olduğunu biliyorum ancak durust olmam gerekirse, insanlar kendilerinin dahi inanmadıkları şeyler yazıyorlar." "Bunlara bir ornek vermem gerekirse, Kore'ye ziyaretimizi gosterebilirim. Bu geziyi aylar once planlamıştık. 151 calışan olarak Kore'ye gidip iş arkadaşlarımızla tanışacağız. Ancak bununla ilgili hemen hikayeler yazıldı." "Gelecek hafta da aynısı olacak. Kore'den gelenler olacak ancak bunlar hep planlar dahilinde olan şeyler. Normal şeyler. Ancak insanlar bunlardan bir şeyler cıkarmak istiyorlar." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hyundai, Loeb ile Goruşmelerine Rağmen Anlaşma İddialarını Reddetti