FIA Başkanı Jean Todt, Brezilya GP'yi Michael Schumacher'le birlikte izlediğini doğrularken, RTL'ye yonelik eleştirilerde bulundu. 2013'un Aralık ayında gecirdiği kazanın ardından başından ciddi şekilde yarlanan Michael Schumacher, İsvicre'deki evinde rehabilitasyon surecine devam ediyor. Alman pilot hakkında herhangi bir resim acıklama gelmiyor ancak surekli olarak soylentiler cıkıyor. Bununla birlikte FIA Başkanı Jean Todt, Michael'ı surekli olarak ziyaret eden isimlerden birisi ve son olarak Brezilya GP hafta sonunda İsvicre'deki evine ziyarette bulundu. Todt, Bild gazetesine verdiği demecte şoyle dedi: "Bir şey soylediğim zaman aslında hep ihtiyatlı davranıyorum. Ama evet, Brezilya GP'sini İsvicre'de Michael ile beraber izlediğim doğru." FIA Başkanı, konu hakkında detay vermedi ancak RTL'den izlediği yarışın reklamlar yuzunden son derece sinir bozucu bir deneyim olduğunu dile getirdi. "Beş dakika sonra gozlerime inanamadım ve gercekten hayal kırıklığına uğradım. Bir yarışı izlerken her zaman yanımda duran bir iPad vardır. Bu yuzden reklamlar beni genelde cok rahatsız etmez. "Elbette ozel yayıncıların bir şekilde finanse edilmesi gerekiyor ve tum bunlar yasaya uygun, bunu anlayabilirim. Ama yarışı tamamen kacırmamak adına kucuk bir ekran olsun isterdim." Todt ayda en az iki kez Schumacher'i ziyaret ettiğini soylemişti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Todt: Brezilya GP'yi Schumacher'le Birlikte İzledim