Renault: Raikkonen'e guvenimiz tam
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Renault: Raikkonen'e guvenimiz tam
-
17-10-2019, 21:11:00Renault takımının sahibi olan Gerard Lopez, Kimi Raikkonen'in motivasyonundan zerre kadar şuphe etmediklerini acıkladı. İki yıllık bir ralli macerasının ardından Raikkonen, Lotus Renault GP ile pistlere geri donuyor. Formula 1'deki son yıllarında motivasyonunu kaybettiği yonunde yapılan yorumlara rağmen Lopez pilotuna guveniyor. Yaptığı acıklamada Lopez, 'Kimi gecmişte en hızlılardan birisi olduğunu kanıtladı ve henuz yaşı hala yeterince genc.' dedi. 'Onunla yaptığımız goruşmelerin ardından motivasyonunun da zirvede olduğunu gordum. Ayrıca insanların bundan şuphe etmesi gayet iyi, cunku bu ona ekstra motivasyon sağlayacaktır.' 'Yaptığımız bu transferden dolayı cok heyecanlıyım. Cunku istediğimiz konuma ulaşma yolunda cok onemli bir adım attık.' Dun takımın merkezini ziyaret eden Raikkonen ise yaptığı acıklamada, 'Enstone'a ilk gelişim. Fabrikayı gormek cok hoş. Burada cok sıcak bir ortam var ve bu beni rahatlattı.' sozlerini sarfetti. Transferi hakkında yapılan yorumlara da değinen Fin pilot, 'Gazeteleri cok fazla okuma şansım olmadı ama bu kadar cok yaygara yapılması normal, değil mi? Ayrıca bu uzerimde hic baskı oluşturmuyor. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım ve kendimi cok baskı altına sokmayacağım. Oldukca heyecanlı olacak, ama gercekten uzerimde bir baskı yok.' dedi. TurkiyeF1 __________________