Jenson Button, Sebastian Vettel'in gelecek ay Avustralya'da, gectiğimiz sezon başındaki turden bir avantajın tadını cıkaramayacağını ifade etti. Barselona testlerinin ucuncu gununde kokpite gecen İngiliz pilot, Melbourne hazırlıklarının umit verici şekilde devam ettiğini belirterek, taıkmın oldukca iyi durumda olduğunu soyledi. Vettel'in bu sezon da favori olduğunu ve Red Bull'un hala guclu bir takım olduğunu belirten Button, "Fakat gectiğimiz sezon başındaki gibi bir avantaja sahip olacaklarını sanmıyorum" diye konuştu. McLaren'ın Jerez testlerinde, yılın geri kalanı icin oldukca iyi bir temel oluşturduğunu soyleyen Button, gelecek hafta Barselona'daki test haftası icin kapsamlı olarak guncellenmiş yeni bir paket beklediğini kaydetti. Button, "Aracı daha iyi anlama acısından, Jerez'den bu yana iyi bir ilerleme kaydettik. Dayanıklılık konusunda, Jerez'de olduğundan cok daha iyiyiz. Olumlu yonde ilerliyoruz fakat henuz buyuk bir adım atmış değiliz, yani arac uzerinde herhangi bir değişikliğe gitmedik" dedi. İngiliz pilot ayrıca, "Fakat Melbourne oncesinde kesinlikle yeni şeyler olacak. İlk yarış icin guncellenmiş bir aracla piste cıkacağız. Tumuyle yenilemeye yonelik bir değişiklik olmayacak. Ruzgar tuneli doğru yonde ilerlediğimizi soyluyor. Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________