Ferrari Massa kararı konusunda acele etmeyecek
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Ferrari Massa kararı konusunda acele etmeyecek
-
17-10-2019, 21:09:36Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, gelecek yıl Fernando Alonso'nun takım arkadaşının kim olacağı konusunda karar vermek icin acele etmediklerini belirtti. 2013'e yonelik muhtemel bir anlaşma konusunda Ferrari ile goruşen Mark Webber'in, sonunda Red Bull'da kalma kararı vermesi, Ferrari'yi gelecek yıl icin zor bir secimle karşı karşıya bıraktı. Red Bull'un Webber'in takımda kalacağı acıklamasından once konuşan Domenicali, gelecek yıl konusunda bir karar vermeden once bir sure bekleyeceklerini ifade etti. Domenicali bununla birlikte, şu an icin en guclu adayın Massa olduğunu işaret etti. Domenicali, "Surekli soylediğim gibi acele etmiyoruz. Felipe'nin (Silverstone'da dorduncu olduğunu gormekten mutluyum. Valencia'da cok şanssızdı. Yaşadığı sıkıntıların sona erdiğini duşunuyorum" dedi. Massa'nın sezona yaptığı zorlu başlangıcın ardından bu duruma geldiğini gormekten mutlu olduğunu dile getiren Domenicali, "Sezon sonuna kadar bu performansını surdurmesini umuyorum" şeklinde konuştu. Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo ise, Massa'nın Silverstone'da takıma kazandırdığı puanlara dikkat cekerek Brezilyalı pilota destek verdi. İtalyan ekibinin internet sitesine konuşan di Montezemolo, "Felipe'nin cok hızlı olduğunu, hafta sonu boyunca kıyasıya ve istikrarlı şekilde mucadele ettiğini gormekten cok memnun oldum" dedi. Di Montezemolo kısmen Massa'nın da kaydettiği puanlarla Ferrari'nin markalar klasmanında ikinci sıraya yukseldiğini belirterek, "Bu hem onun, hem de bizim icin cok onemli" diye konuştu. Sporx __________________