2008 dunya şampiyonu Lewis Hamilton, Moskova caddelerinde bir gece yarışında mucadele etme hayali kurduğunu soyledi. Geleneksel olarak duzenlenen Moskova Cadde Yarışları etkinliğine katılan Hamilton, burada duzenlediği basın toplantısında, "Cadde yarışlarını cok seviyorum. Yarış sırasında şehrin mimarisini ve insanları gormek muthiş, tek kelimeyle unutulmaz bir duygu." ifadelerini kullandı. Hamilton, "Singapur'daki gibi Moskova'da da gece yarışmak harika olurdu. Hemen hemen bircok Formula 1 pilotu bu tur yarışları sever." diye konuştu. Rus takımı Maruissia'nın Fransız pilotu Charles Pic ise, Rus Formula 1 severler onunde bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Moskova'yı ilk kez ziyaret ediyorum fakat gercekten buradaki her şeyi sevdim. Formula 1'deki ilk Rus F1 takımının pilotuyum. 2014'deki Rusya Grand Prix'de Rus muhendislerin takımda yer alması harika olur" dedi. Soci'deki Formula 1 pistini inşa eden şirketin genel muduru Mikhail Kapirulin ise, pistin projelendirilmesiyle ilgili tum problemlerin aşıldığını ve inşaatın planladığı gibi gittiğini soyledi. turkiyef1 __________________