Maldonado: Sadece şanssız bir donemden geciyorum
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Maldonado: Sadece şanssız bir donemden geciyorum
-
17-10-2019, 21:07:42Williams pilotu Pastor Maldonado puansız gecen son yarışlarının sebebinin sadece şanssızlık olduğunu savundu. Pastor Maldonado, şu an yaşadıklarının sadece kotu bir talihsizlik olduğunu ancak en kısa zamanda tekrar podyumun en ust basamağında yer alacağını iddia etti. Williams pilotu, İspanya’da kazandığı yarıştan sonra katıldığı son dort yarıştan da puansız ayrılmıştı. Venezuellalı pilot, Monaco Grand Prix’si 3. Antrenman seansında Sergio Perez ile temas yaşamış ve hakemler tarafından savunmaya cağrılmıştı. Yine, Avrupa Grand Prix’sinde Lewis Hamilton ile ve son olarak Britanya Grand Prix’sinde tekrar Perez ile sorun yaşayan Maldonado yaşanan olaylarda hep başroldeydi. 27 yaşındaki pilot tum bu yaşananları birer şanssızlık olarak nitelendirirken, sezonun geri kalanında her şeyin duzeleceğine inandığını soyledi. Autosport’a konuşan Maldonado, ‘Şu an kotu ve şanssız bir donem geciriyorum. Yarış galibiyetimden bu yana puan alamadım. Bu oldukca sinir bozucu bir durum. Ancak sezonun bitmesine daha cok var’ ifadelerini kullandı. İleriye donuk olumlu hisleri olduğunu belirten Williams pilotu,’ Son yarışlarda bircok puan kaybettik. Fakat gelecek yarışta ve sezonun ikinci yarısında puanlar almak icin gerekli olan her şeye sahibiz. Sezon bitmeden yaşadığımız bu durumu duzeltebiliriz. Takım bana, ben de onlara guveniyorum. Daha fazla zorlamaya ihtiyacımız var’ dedi. turkiyef1 __________________