Hayden MotoGP'de kalmak istiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hayden MotoGP'de kalmak istiyor
-
17-10-2019, 21:07:36Bu sene sonunda sozleşmesi bitecek olan Hayden, gelecek sene de MotoGP'de yarışmak istediğini acıkladı. Hakkında yapılan Superbike serisine gececek tartışmaarına karşı cıkan Hayden, Ducati ile devam etmek istediğini acıkladı. Basında Hayden'ın yerine 2013 icin, Cal Crutchlow gececek şeklinde haberler de cıkmıştı. "Ben bu konuya katılmıyorum. Herkes benim Superbike'da Ducati takımıyla goruştuğumu soyluyor. Bu tarz haberler beni sadece gulduruyor." Hayden ayrıca Ducati ile beşinci sezonunda da pistte olacağından emin. " Geleceğimi duşunmek zorundayım. Takıma katıldığımdan beri mutluyum. Takım harika." 2012'ye zor bir başlangıc yaptıklarını ama takımın doğru yolda ilerlediğini ve sene başına gore daha iyi durumda olduklarını da vurgulayan Hayden, Mugello'da gecen seneye gore 2 saniye daha iyi olduğunu da belirtti. Takımın geliştirme calışmasına da değinen Hayden, sıfırdan bir motor uretmek yerine bu motorun uzerine gidilmesi halinde daha başarılı olunabileceğini duşunuyor. "Sanırım bu motor uzerinde yoğunlaşmalıyız. Gerekli olan sadece değişim, değişim, değişim. " turkiyef1 __________________