Massa: Boyle giderse kalırım
Spor Haberleri0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa: Boyle giderse kalırım
-
17-10-2019, 21:07:31Felipe Massa, son yarışlarda ortaya koyduğu performansı surdurduğu muddetce Ferrari'deki geleceğinden endişe etmesi icin bir neden gormediğini soyledi. F2012'de gercekleştirilen iyileştirmeler ve arac ayarlarına yonelik yaklaşımda değişikliğe gidilmesi Massa'nın, Monako Grand Prix'den itibaren form grafiğini yukseltmesine yardımcı olmuştu. Massa, İngiltere Grand Prix'de dorduncu olarak son iki yılın en iyi sonucunu almıştı. Ferrari gelecek planlarına yonelik opsiyonları acık bırakırken, Massa da takımda geleceğinin kendi elinde bulunduğunun farkında olduğunu ifade etti. Brezilyalı pilot, "Boyle calışmaya devam edersek, aracı geliştirmeyi surdurursek, burada olmamam icin bir neden gormuyorum" dedi. Ferrari'nin, gelecek yıl icin Massa'nın yerine Mark Webber'le goruştuğunun ortaya cıkmasına rağmen, İtalyan ekibinin Massa ile devam etmek istememesi halinde, onunde cok fazla bir secenek bulunmuyor. Massa ise, sezonun geri kalanında, takımda kalmaya değer olduğunu gosterebileceğini belirterek, artık aractan cok daha memnun olduğunu kaydetti. Artık arac kontrolunun cok daha iyi olduğunu belirten Massa, "Kendimi cok daha rahat hissediyorum. Gelecek cok daha şey olacağını duşunuyorum" dedi. turkiyef1.com __________________