Lando Norris, McLaren'ın 2019 performansı konusunda tedbiri elden bırakmıyor. McLaren, ruzgar tuneliyle ilgili aerodinamik sorunların ardından bu yıl en kotu yıllarından birisini gecirmeye devam etti ve gelecek sezonki arac uzerinde calışmaya cok erkende başladı. Gelecek sezon Fernando Alonso ve Stoffel Vandoorne'un yerini Carlos Sainz Jr ve Lando Norris alacak. Takımın sorunları cozup cozemeyeceğini yorumlayan Norris, "Kimse bilemiyor. Uzerinde calıştıkları şeyler ve fikirler var. Gelişebilmek adına yaptıkları şeyler var." "Daha iyi olduğunu gosteren pek cok veriye sahipler, ama işler her zaman değişebilir ve bazen ruzgar tunelinde ya da aero haritalarında harika gorunen şeyler, pist ustunde beklediğinizden farklı şekilde calışabilir." "Doğru değişiklikler yaptıklarından emin gorunuyorlar. Takımda buyuk değişiklikler oldu. Artık işleri ele alış şekilleri ve gelecek yıla yonelik yaklaşımları daha farklı." "Bir şeyi yaptıkları zaman nasıl calıştığını gormek icin beklemek yerine, onun %100 daha iyi olduğundan emin olmaya calışıyorlar. Bence artık daha iyi bir anlayışları var, yine de bunu zaman gosterecek." 2019 aracının gelişimi uzun suredir devam ediyor ve Norris, kendi katkısının hafta sonlarında piste cıktığı icin cok fazla olmadığını soyledi. "Kış boyunca cok fazla şey yapılacak. Elbette işin buyuk kısmı bitti. Henuz aracı test etmedim. Sadece sezon boyunca bazı farklı şeyler ve kucuk parcaları test ettim." "Gelecek yıl icin birkac şey test ettim ama cok fazla değildi. Bana gore Rudy van Buren, Nyck de Vries ve Oliver Turvey simulatorde benim yaptığımdan daha fazlasını yapıyorlar cunku bu yıl takımla genelde ilk antrenman seansında piste cıktım." Gunluk Gazeteler