Sebastian Vettel, FIA Odul Toreni'nde verdiği demecte Charles Leclerc ile sorun yaşamayı beklemediğini soyledi. Ferrari, yeni sezonda Kimi Raikkonen yerine Charles Leclerc ile yarışacak ve Leclerc'le Sebastian Vettel'in nasıl bir ilişkiye sahip olacağı merak konusu. Konu hakkında FIA Odul Toreni'nde konuşan Vettel, Monacolu surucuyle sorun yaşamayı beklemediğini soyledi. "Neler olacağını zaman gosterecek cunku Charles'ı henuz tanımıyorum. O da beni cok iyi tanımıyor. Ama o iyi bir cocuk ve pistte sorun yaşamayı beklemiyorum. Elbette tıpkı Kimi ve ben gibi pist ustunde rakip olacağız. Her zaman yarışlar kazanmaya calışacağız." "Birinci olabilmek icin takım arkadaşınız da dahil olmak uzere diğer herkesi yenmeniz gerekiyor. Fakat biz kazanabilen Ferrari'yi geri getirmek icin uğraşıyoruz." "Kariyeri benimkinden farklı bir noktada ama hedefimiz Ferrari'yi en tepeye getirmek. Zamanla neler olacağını goreceğiz. Fakat şu ana kadar gorduğum kadarıyla o iyi bir cocuk." Ote yandan Charles Leclerc, FIA tarafından arka arkaya ikinci kez "Yılın Caylağı Odulu"nun sahibi oldu. Leclerc, hastalığı yuzunden odul torenine gidemedi. Yayınladığı video klipte, "Ust uste ikinci kez yılın caylağı secildiğim icin minnettarım. Son sezon boyunca benim icin gercekten harikaydı." "Formula 1'deki ilk yılım mukemmeldi. İlk uc yarışta araca alışmaktan zorlandım ama işler mukemmele doğru gitmeye başladı. Sauber takımı harikaydı ve bana Formula 1'i anlama konusunda yardımcı oldular. Şimdi yeni bir zorlu mucadele icin hazırlanıyorum." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Leclerc İyi Bir Cocuk