Daniel Ricciardo, Red Bull'a veda ettiği zaman en cok ve en az ozleyeceği şeyler hakkında konuştu. Daniel Ricciardo, uzun suredir Red Bull bunyesinde yer alıyordu ve 2014 yılında Red Bull Racing adına mucadele etmeye başladı. 2018 sonunda sozleşmesi bitti ve anlaşmasını uzatmak yerine Renault'ya gecmeye karar verdi. Neyi ozleyeceği sorusuna Ricciardo, "Oncelikle kafeini ozleyeceğim! (Burada Red Bull'un urettiği enerji iceceğinden bahsediyor), ayrıca havalı şapkalarını da ozleyeceğim!" "Ucuncusu belki de burada calıştığım icin bana verilen imkanları ozleyeceğim. Red Bull kuresel capta bir fenomen ve diğer sporlarda mucadele eden cocuklarla iletişim kurmamı sağlıyorlardı. İlginc mucadelelere katılmak icin bilet almam hic gerekmedi. Oraya gittiğim zaman bana iyi şekilde bakılacağını biliyordum." cevabını verdi. Neyi ozlemeyeceği sorusuna Ricciardo, "Kışın takımla birlikte katıldığım tum aktiviteleri ozlemeyeceğim ve tabii ki kotu bir yarıştan sonra Helmut Marko ile yaptığı telefon goruşmelerini de ozlemeyeceğim." yanıtını verdi Aston Martin aracının anahtarlarını şirkete bırakıp bırakmadığı sorusuna ise Ricciardo, "Hayır vermedim! Belki kendim icin saklarım, başlangıcta tam olarak bunun sozunu verdiler!" şeklinde cevap verdi. Baku dışında sezonun en kotu uc anı sorulduğunda Ricciardo, "Nereden başlayayım ki? Ellerimdeki parmaklar yetmez. Her şey Melbourne'deki yarıştan once başladı. Kırmızı bayrak altında yeterince yavaşlamadığım icin ceza aldım. Sonrasında ofkeyle kolumu oteldeki kapıya vurdum." "Bir hafta sonra Bahreyn'de tum bu negatif enerjiyi iyi performansa cevirmek istedim. Ama yarışım henuz ilk turda sona erdi. Sonrasında odamdaki kapıya dizimle tekme attım." "Pek cok an vardı. Belki de en kotusu Austin'de olduğu icin oteldeki kapıyı yumrukladım. Neden bu Amerika'da oldu bilmiyorum ama oradan daha kotu olamaz diye duşundum." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Ricciardo: Kotu Bir Yarış Sonrası Marko ile Goruşmeyi Pek Ozlemeyeceğim!