Lando Norris, Formula 1'de ilk kez mucadele edeceği icin McLaren'ın kendisine alışması icin zaman vereceğini soyledi. Lando Norris alt kategorilerde elde ettiği pek cok şampiyonluk ve başarının ardından yeni sezonda Formula 1'de mucadele edecek. 2015 yılında MSA Formula'yı kazanan Norris, 2016'da Eurocup Formula Renault 2.0, Formula Renault 2.0 NEC ve Toyota Racing Series'i kazandı. 2017'de FIA Avrupa Formula 3'u kazanırken, bu yıl Formula 2 Şampiyonası'nı ikinci bitirdi. Formula 1'deki ilk yılının bir alışma sureci olacağını soyleyen genc yetenek, "Hem McLaren hem de benim icin yeni bir mucadele olacak. Ben ilk kez Formula 1'de yarışacağım, takım da iki yeni surucuye sahip olacak." "Carlos'la daha once calışmadım anacak ondan oğrenebileceğim cok şey var cunku cok tecrubeli ve oldukca iyi bir surucu. Kısacası ondan oğrenebileceğim cok şey olacak." "Herhangi bir şey icin acele etmem gerektiğini duşunmuyorum, zamanımı kullanabilirim. Bu yuzden uzerimde cok fazla baskı olduğunu soyleyemem." "Elbette baskı var cunku Formula 1'deyiz. İyi bir iş yapmam gerekiyor, hatta hata bile yapmamalıyım. Ama ilk yarışımda hemen dunya şampiyon olabileceğimi gostermem gerekmiyor. Onumde gelişmem icin yeterli zaman var." "McLaren bana gelişebilmem ve daha iyi bir surucu haline gelmem icin bana zaman veriyor." "Gelecek yıl nasıl bir araca sahip olabileceğimizi bilmiyoruz. Bu elbette mukemmel bir durum değil. Arac harika da olabilir, kotu de olabilir. Bilemeyiz. Biz harika olması icin calışıyoruz ve daha iyisi icin zorluyoruz. Yine de neler olabileceğini sadece testlerde goreceğiz." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: McLaren Gelişmem İcin Bana Zaman Veriyor