Kalkışımız utanc vericiydi[PDT®]
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kalkışımız utanc vericiydi[PDT®]
-
17-10-2019, 21:02:24Jenson Button, Sebastian Vettel'e meydan okuyabileceğini duşunduğu yarış icin zayıf kalkışını sorumlu tutuyor. Ucuncu sıradan kalkan İngiliz pilot, başlangıcta 7. sıraya kadar geriledi ve yarış icinde yukselmek icin gecişler yapmak zorunda kaldı. Button, sırasıyla once takım arkadaşı Hamilton'u, daha sonra Scumacher'i, en son da Alonso'yu geride bıraktı. McLaren pilotu, yarıştan keyif aldığını da itiraf etti. trf1.net'in haberine gore; Button: "Gercekten eğlenceli bir yarıştı. Lewis, Michael ve Fernando ile mucadele... İyi bir yarıştı. Ama ne yazık ki liderlik icin değildi. Ama 7. iken işler daima cok zordur. Yarışa zor bir başlangıc yaptım ama cok da eğlenceliydi. Buradaki atmosfer heyecan verici. Yarış hafta sonunda işleri bir araya getirmemiz gere. Ondan sonra umarım Seb'e meydan okuyabiliriz. Bugun Seb'e meydan okuyabilir miydim bilmiyorum. Zayıf bir kalkış yapmamız utanc verici. Kucuk bir mesele ama size cok zamana mal olabiliyor. Pitstoplarda harika bir iş cıkardık. Bir saniye elde etmek harika ama her zaman daha fazlasını istersiniz" dedi. Hurriyet __________________