Vettel'e sert davrandım[PDT®]
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel'e sert davrandım[PDT®]
-
17-10-2019, 21:02:15Alonso, Monza'daki yarışın başlarında Vettel'in kendisine atak yaptığında Alman pilota sert davrandığını kabul etti. İspanyol pilot Vettel'in risk almaktan kacınacağını duşunduğu icin boyle davrandığını soyledi. Alonso yaptığı acıklamada; "Sebastian ile mucadelelerde kaybedecek bir şeyimiz yok. Şampiyonayı 100 puan farkla lider olarak goturuyor. Bu yuzden biz savunma yapmak zorunda kaldığımızda ona karşı biraz daha sert olacağız. Son birkac yarışta iyi kalkışlar yaptık ama 5. veya 6. başlayınca geciş icin yeteri kadar yer olmuyor. Burada Monza'da arac iyi bir kalkış yapacak gibi hissettiğinizde yeteri kadar yer bulunuyor ve ilk viraja kadar insanları gecmek icin yeterli alan var" dedi. Alonso ayrıca yarışın sonuna kadar onde kalmasının mumkun olmadığını, hatta Schumacher'in arkasında zaman kaybetmemesi halinde Hamilton'un kendisini podyumun dışına itebileceğini kabul etti. Alonso: "Cok yakındı. Bir iki tur daha olsa muhtemelen podyumu kaybedecektim diye duşunuyorum. Michael ve onun mucadeleleri olduğu icin biraz şanslıydık. Cunku Lewis, ilk turlarda 20-30 saniye kaybetti. Bu yuzden aradaki farkı acmayı başardım" Hurriyet __________________