ebastian Vettel'in yakın gelecekteki yeri Red Bull gibi gorunuyor ama sonrası icin yine Ferrari'yi işaret ediyor. Alman pilot, her fırsatta Ferrari ve Mercedes'e olan ilgisini soylemekten vazgecmiyor. Bununla birlikte Fernando Alonso, Vettel'in Ferrari'ye gelmesini hoş karşılayacağını belirtmişti. Alonso ile birlikte RTL'ye verilen soyleşide Vettel: "Şu anda ikimizin de anlaşmaları var ve sanırım takımlarımızda da mutluyuz. Ama onceden de soylediğim gibi bir gun kırmızı bir otomobilde oturacağımı hayal edebiliyorum. Kim bilir? 2008'de İtalyan takım Toro Rosso ile bu tecrubeyi bir parca edindim ve muhteşemdi. Umarım uzun yıllar Formula 1'de olurum. " trf1.net'in haberine gore , Ote yandan Alonso, Vettel'in takım arkadaşı olmayı hayal edebildiğini ifade etti. Alonso: "Neden olmasın? Ust duzey takımlarda iki iyi pilot istemeyen yoktur. Sebastian sanki Red Bull'da 1 numaraymış ama ben oyle demiyorum. Felipe ve benim icin de durum aynı. Aynı şartlarda yarışıyoruz ve sezon icinde bazen birimiz bazen diğerimiz avantaj sağlıyor.Dışarıdan bakılınca sanki bir takım lideri varmış bir de yardımcısı. Ama bir takım icin iki ust duzey pilota sahip olmak en iyisidir. Cunku dunya şampiyonluğunu kazanma şansını arttırır" Hurriyet __________________