Alonso: 'Paralı' surucu olmak kabul edilemez
Spor Haberleri0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso: 'Paralı' surucu olmak kabul edilemez
-
17-10-2019, 20:58:44Fernando Alonso bir gun sponsor desteğiyle yarışır mıydınız sorusuna, kesinlikle hayır cevabını verdi. İki kez dunya şampiyonu olan ve bu yıl Ferrari ile ucuncu sezonuna giren İspanyol pilot bunun yarışmanın en ust duzeyde olduğu Formula 1'de kabul edilemez olduğunu soyledi. Fakat bir yandan ekononik koşullar, bir yandan da Rubens Barichello, Adrian Sutil, Jarno Trulli gibi tecrubeli pilotların bu yıl koltuk bulamamasının, sponsor desteği ile yarışan suruculerin elini kuvvetlendirdiğini belirtti. Alonso ayrıca asla onlardan biri olmayacağının altını cizerken, "Ailem ve ben yarışabilmem icin cok fazla fedakarlıkta bulunduk. Başladığımda, eğer kazanamazsam okula geri donmem gerekeceğini biliyordum. Asla parayla yarışan bir surucu olmazdım" dedi. "Eğer yarışmak icin odemem gerekseydi, yarışmazdım. Bu duşunulemez bile." Ferrari'den 2012 icin beklentileri de sorulan Alonso bu konuda "Pek cok kişinin, bizim Red Bull, McLaren ve Mercedes'ten geride olduğumuzu duşunduğunu biliyorum. Ancak bunu Melbourne'e kadar bilemeyecekler." dedi. TurkiyeF1.com __________________