Haas pilotu Romain Grosjean, 2015 yılı sonrasında Renault'dan ayrıldığı icin herhangi bir pişmanlığı olmadığını soyluyor. 2009'daki kısa macerasının ardından 2012 yılında Lotus'la Formula 1'e geri donen Grosjean, 2013, 2014 ve 2015 yıllarını yine İngiliz ekipte gecirmişti. Renault fabrika takımının geri donduğu 2016 yılında takımın bir parcası olmak yerine Amerikalı Haas ekibiyle anlaşan Fransız surucu, son 2016 ve 2017'yi 13, 2018'i ise 14. sırada tamamlarken, Haas son iki sezonda Renault'nun gerisinde kaldı. Bu yıl Fransız uretici onemli bir adım atarken, Haas daha duşuk butceye rağmen Renault ile benzer hatta daha iyi bir performans gosteriyor. Renault'dan ayrıldığı icin pişman olup olmadığı sorusuna Grosjean, "Pek sayılmaz. Sanırım benim icin Haas inanılmaz bir deneyim oluyor. Takımımdan gercekten cok memnunum, buradaki zamanımın keyfini cıkarıyorum, gercekten harika bir deneyim oldu." "Bu takım sıfırdan kuruluyor ve surekli neler yapabileceğimizi goruyoruz. İlk gunden beri buradayım, belki her şeyi yapamadım ancak birlikte cok calışıyoruz. Gunther ve tum cocuklarla elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu takımın onemli bir parcasıymış gibi hissediyorum." "Bu harika bir macera, Renault gercekten iyi bir iş yapıyor, ozellikle gecen yıl ve bu sezon gercekten guzel bir donuş yaptılar ve yuksek sonuclar alıyorlar. Bu Formula 1 icin iyi bir şey, onlarla iyi bir mucadelemiz var, aslında bu eğlenceli bir şey." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Grosjean, Renault'dan Ayrıldığı İcin Pişman Değil