Lando Norris, taklitci gibi gorunmek istemediğini ve bu yuzden gelecek sezon idol olarak gorduğu Valentino Rossi'nin numarası olan 46 ile yarışmama kararı aldığını soyledi. Britanyalı surucu kucukluğunden itibaren MotoGP efsanesinin buyuk bir taraftarıydı ve gelecek sezon F1'de 46 numarayla mucadele edebilirdi. Ancak Norris, hem taklitci gibi gorunmek istemediğini hem de sectiği #4'un #L4ndo hasgtag'iyle harika bir uyuma sahip olduğunu soyledi. McLaren'ın bu hafta tanıttığı OnePlus 6T McLaren ozel telefonunun lansmanında konuşan Norris, "4 numaranın arkasında bir hikaye var ama, duşunduğunuz gibi bir hikaye değil. Sadece bunun hasgtag'i harika." "Tum serilerde arka arkaya kullandığım herhangi bir numara yoktu. 31'le yarıştım, 11'le mucadele ettim. Kartingdeyken 33 ve 46 ile yarıştım ama hicbirisi benim icin bir anlam ifade etmiyordu. Ben de kendim icin en iyisini sectim, en iyi sebebi buydu." "46 numarayı secebilirdim ama taklitci olmak istemedim. Bu yuzden kendim icin iyi olan bir şey sectim. Bu logomla harika şekilde uyumlu." dedi. 46 numara Formula 1'de sadece bir kez; Will Stevens tarafından 2014 Abu Dhabi Granda Prix'de kullanılmıştı. Norris, Rossi'ye olan desteğinden oturu gelecek yıl F1'de yarışacak Alexander Albon'ın kariyerini takip ettiğini soyledi. Norris, "Gencken Alex'e bakıyordum, onu seviyordum cunku Rossi'yi seviyordu. 46 ile yarışıyordu, renklerini ve diğer her şeyini kullanıyordu." "Bu yuzden cocukken Alex'i destekledim. Duşununce biraz garip geliyor ama Valentino Rossi dışında desteklediğim tek kahraman oydu." "O her zaman havalı bir adamdı ve onun şimdiye kadarki tum yarışlarını izledim. Alex'in de gelecek yıl gridde olması harika." dedi. Gunluk Gazeteler